Jan de Boer

Jan de Boer

Literatuur, commerciële fictie, non-fictie over uiteenlopende onderwerpen, het interesseert me allemaal evenzeer. Het maken van een vertaalslag van inhoud naar adequaat beeld en de juiste belettering - geschikt voor de doelgroep, naar de wensen van de auteur én conform de visie van de uitgever - is een boeiende zoektocht naar balans tussen esthetiek, persoonlijke voorkeuren en commercie, die mij al meer dan dertig jaar fascineert en waarmee ik nog jaren door wil gaan.

Ingrid Vonk

Ingrid Vonk

Na enkele omzwervingen in andere vakrichtingen en landen heb ik gevonden wat ik zocht: grafische vormgeving. Maken wat ik mooi vind, waar de uitgever en auteur tevreden over zijn, dat is het leukste wat er is. De diversiteit van uitgevers en onderwerpen van de boeken zorgt ervoor dat het werk geen dag hetzelfde is. Of het nu een typografisch, illustratief of een fotografisch omslag is, ik maak ze allemaal met evenveel plezier!

Anne-Geer van Dalfsen

Anne-Geer van Dalfsen

Al mijn hele leven lang hou ik van het creëren van mooie dingen. Tijdens mijn stage bij Studio Jan de Boer kwam ik erachter dat grafisch ontwerpen voor mij de beste manier is om daar uiting aan te geven. Die stage was niet alleen leerzaam maar ook heel leuk, en ik ben dan ook heel blij dat ik als junior ontwerper/dtp’er bij de studio werkzaam ben. Aan mijn frisse blik en mijn enthousiasme zal het zeker niet liggen!

Frank Tulfer

Frank Tulfer

Al in mijn vroege kinderjaren ontwikkelde ik een grote liefde voor boeken en literatuur, maar ook de financiële wereld had mijn aandacht. Voor beide had ik talent. Dat ik mijn vak kan uitoefenen binnen de creatieve omgeving van het boekenvak ervaar ik als zeer aangenaam. Mede door de puikbeste sfeer binnen de Studio, voel ik mij als een vis in het water. Mijn streven is om de contacten met klanten te optimaliseren.