Jan de Boer

Jan de Boer

Literatuur, commerciële fictie, non-fictie over uiteenlopende onderwerpen, het interesseert me allemaal evenzeer. Het maken van een vertaalslag van inhoud naar adequaat beeld en de juiste belettering - geschikt voor de doelgroep, naar de wensen van de auteur én conform de visie van de uitgever - is een boeiende zoektocht naar balans tussen esthetiek, persoonlijke voorkeuren en commercie, die mij al meer dan dertig jaar fascineert en waarmee ik nog jaren door wil gaan.

Ingrid Vonk

Ingrid Vonk

Na enkele omzwervingen in andere vakrichtingen en landen heb ik gevonden wat ik zocht: grafische vormgeving. Maken wat ik mooi vind, waar de uitgever en auteur tevreden over zijn, dat is het leukste wat er is. De diversiteit van uitgevers en onderwerpen van de boeken zorgt ervoor dat het werk geen dag hetzelfde is. Of het nu een typografisch, illustratief of een fotografisch omslag is, ik maak ze allemaal met evenveel plezier!

Margo Togni

Margo Togni

Voortdurend ben ik op zoek naar bijzondere plaatsen in de wereld. Ik raak geboeid door andere mensen, andere geuren en andere beelden. Als studente aan het Nimeto in Utrecht begon ik bij Studio Jan de Boer. Daarna wilde ik niet meer weg. Met liefde voor boeken ga ik elke uitdaging aan en daardoor ken ik het boekenvak ook van binnenuit. Groentje, door mijzelf geschreven en vormgegeven, verscheen in 2017 bij uitgeverij Forte.

Frank Tulfer

Frank Tulfer

Al in mijn vroege kinderjaren ontwikkelde ik een grote liefde voor boeken en literatuur, maar ook de financiële wereld had mijn aandacht. Voor beide had ik talent. Dat ik mijn vak kan uitoefenen binnen de creatieve omgeving van het boekenvak ervaar ik als zeer aangenaam. Mede door de puikbeste sfeer binnen de Studio, voel ik mij als een vis in het water. Mijn streven is om de contacten met klanten te optimaliseren.